IT-Siguria

…rri i sigurt…

Kredencialet elektronike (Electronic Credentials)

Siguria është e rëndësishme për mbrojtjen e privatësisë.

Kredencialet elektronike janë të nevojshme për autentifikim dhe identifikim të sigurt (si p.sh. pëmes letërnjoftimeve, pasaportave …). Ekzistojn dy lloje kryesore të kredencialeve elektronike: Sofware dhe Hardware kredenciale elektronike.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: